Fitbit zussenstrijd #7

Fitbit zussenstrijd #7

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty

Deze week iedere dag mijn stappendoel van 10.000 stappen gehaald. Wel met rondjes om de tafel en bank lopen. Maar het is gelukt, daar gaat het om.

Maandag, 10097 stappen; in de ochtend even naar de supermarkt gelopen en in de middag nog even een blokje om gegaan met Qwin. Verder weinig gedaan vandaag.

Dinsdag 11457 stappen; alleen in de ochtend even een klein rondje gelopen. Het was de bedoeling om ’s avonds te gaan tennissen, maar dit ging uiteindelijk niet door. Mijn plan was om dan vroeg in de avond even een uurtje te gaan wandelen. Maar toen Stijn eenmaal thuis was, had ik geen zin meer. Ben toen de folders en de krant al lopend om de tafel gaan lezen. Je moet er wat voor over hebben 😉

Woensdag, 16407 stappen; in de ochtend ruim een uur gewandeld met Qwin, aan het einde van de middag nog even wezen tennissen. Dat doet toch altijd goed voor de stappen.

Donderdag, 10644 stappen; vandaag op bezoek bij een vriendin. We zijn eerst lekker naar buiten gaan wandelen. Daarna de hele middag lekker met een kopje koffie in de zon gezeten. Ik was redelijk laat thuis, en had geen zin meer om wat te doen. Dus lekker op de bank gehangen.

Vrijdag, 24917 stappen; in de ochtend het een en ander in huis gedaan, en in de middag even met Qwin wezen wandelen. Mijn doel was om voor 18 uur al 10.000 stappen gezet te hebben. We moesten om 19 uur in Amersfoort zijn voor de tenniswedstrijd, en ik weet dat ik op een tennisavond meestal zo’n 10.000 stappen zet. Uiteindelijk waren het er wat meer.

Eindelijk is het dan zo ver. Ik heb een keer gewonnen. Nou Mieke deze overwinning smaakt naar meer. Dus kom maar op!

Mieke

Deze week was niet zo’n succes qua stappen. Met een eindtotaal van 53.156 stappen wel de laagste stand tot nu toe. Laten we maar gauw kijken hoe de dagen zijn gegaan!

Maandag, 11.607: Na de ochtend gewerkt te hebben ben ik door gereden naar mijn vader. Ik heb bij hem de ramen gezeemd, omdat je dan toch aardig in de weer bent levert dit al wat stappen op. Begin van de avond komt de kapper, dus s’avonds niet zoveel zin meer om ver te gaan, dus lopen we een klein rondje van een half uurtje.

Dinsdag, 12.696: In de middagpauze loop ik een klein half uur, even er lekker uit en weg van het bureau. ’s avonds lopen Peter en ik nog 45 minuten, geen bijzondere afstanden dus.

Woensdag, 7.195: Vandaag niet gewandeld, wel bezig geweest in het huishouden waardoor er nog wat stappen zijn gezet, maar meer ook niet!

Donderdag, 6.800: Wederom een slechte dag wat betreft de stappen. Peter kwam rond een uur of 20:00 thuis en ik had mij stellig voorgenomen om voor dit tijd te gaan sporten, zoals je ziet aan de stappen, ik had er totaal geen zin in! Heerlijk op de bank een boek gelezen, moet ook kunnen toch?

Hoeveel tel jij er?

Vrijdag, 15.039 stappen: Eigenlijk was de strijd al wel gestreden, Hetty liep al 10.000 stappen voor, maar ik wilde het haar niet te gemakkelijk maken! In de ochtend ben ik met een omweg even naar de Hema en Xenos gelopen. ’s middags moest ik even naar de tandarts, een wandeling van 20 minuten. De tandarts vroeg of ik voor iets aan het oefenen was… uhh nee ik doe een wedstrijd met mijn zus, haha goede motivatie dus! Op de heen weg kwam ik al kleine eendjes tegen, dus op de terug weg een omweg genomen, zodat ik hopelijk nog meer eendjes zou zien. En jawel hoor, de eendjes zijn er alweer volop!

Zoals je kunt zien, twee dagen gewoon niet mijn stappendoel van 10.000 gehaald. Aankomende week dus weer mijn beste beentje voorzetten. Want ondanks dat Hetty met een fikse voorsprong heeft gewonnen, wat ik haar natuurlijk ontzettend gun, volgende week ben ik gewoon weer de winnaar, toch?!

Hetty gefeliciteerd!!!!

Zijn er meerdere mensen met een activiteiten tracker? Motiveert het jou ook zo? Laat het weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *