Over ons

Zoals onze website al doet vermoeden, zijn wij zusjes en hebben wij het voorrecht om elkaar al ons hele leven te kennen. Naast zusjes zijn wij ook echt elkaar beste vriendinnen. We praten en lachen veel! Wij lijken in sommige dingen ook ontzettend op elkaar, maar soms ook totaal niet. Vaak wordt ons gevraagd of wij tweelingen zijn. Soms voelt het zo, maar Mieke is toch echt drie jaar later geboren.

Hetty is 29 jaar en is getrouwd met Stijn, samen hebben zij een zoon (Qwin, één jaar). Het liefste zit zij aan de keukentafel met een goed glas wijn en zelfgemaakte lekkernijen, de combinatie met fijn gezelschap maakt het compleet. Daarnaast vindt ze het ook erg leuk om te tennissen, wandelen en creatief bezig te zijn.

Mieke is 26 jaar en getrouwd met Peter. Graag gaat zij samen met Peter eropuit om mooie wandelingen te maken, klompenpadden zijn favoriet. Verder houdt zij van lezen, films kijken en doet zij een poging om creatief bezig te zijn.

3 gedachtes over “Over ons

 1. Hee, wat een leuke blog heb je! 🙂
  Zelf ben ik de laatste tijd een beetje zoekende naar een betere balans in mijn leven (veel moe, niet fit zijn, door beide ook veel aan het piekeren geweest). Daardoor gaan nadenken; Wat maakt mij gelukkig? Ik heb gemerkt dat ik me goed voel als mijn huis fijn is opgeruimd en schoon is, maar hoe doe je dat allemaal precies? Ook de bullet journal (eigen versie) is een uitkomst voor me. Geen verplichte TO-DO lijstjes die persé die dag af moeten. Beide dingen kwamen net al op de pagina voorbij, ik ga dus snel je pagina eens doorlezen en je toevoegen bij mij favorieten! Succes verder met je blog! 🙂

  1. He Annet, heel erg bedankt, leuk om je reacties te lezen! Voor mij is het echt een soort therapie hoor mijn huis opruimen, heerlijk. Als alles weer op zijn plek is en de boel weer aan kant is. Wil niet altijd even goed, maar dat het voor mij werkt is wel duidelijk 😉 Het lukt niet altijd om mijn lijstje af te krijgen, vaak omdat er altijd meer op komt te staan dan wat ik af kan krijgen. Daarom is bullit journal inderdaad heel fijn!

  2. Hai Annet
   Jouw berichtje is nu van 2 jaar geleden..ik kom net kijken op dit leuke blog..vraagje: wat je vertelt is heel herkenbaar. .hoe gaat het nu met je?
   Mijn naam is Saskia 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *