Fitbit zussenstrijd #8

Fitbit zussenstrijd #8

Fitbit zussenstrijd

 

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty

Ook deze week weer iedere dag mijn stappendoel van 10000 stappen per dag gehaald. Ik wil het nu echt iedere dag, met uitzondering van het weekend halen. Het weekend is echt het rust moment. Merk ook aan Qwin dat het voor hem dan allemaal wat minder hoeft. Hij heeft natuurlijk ook wat meer aandacht van twee ouders in huis 😉

Maandag, 10927 stappen; vandaag is het tweede Paasdag. We hadden in de ochtend de verjaardag van mijn schoonmoeder. In de middag zijn we lekker gaan wandelen naar de Gamma.

Dinsdag, 11173 stappen; in de ochtend het een en ander in huis gedaan. Hierdoor zet je toch behoorlijk wat stappen. Qwin was veel te laat naar bed gegaan in de middag, waardoor hij er pas om 17 uur uit kwam. We zijn daarom om 19 uur nog maar een klein rondje gaan wandelen met ze drieën waardoor hij daarna lekker kon gaan slapen.

Woensdag, 16208 stappen; Qwin was na gisteren natuurlijk uit zijn doen. Dus vanmorgen maar gelijk gaan wandelen. Dat vind hij heerlijk, en ik ook. Verder in de avond lekker getennist waardoor ik een mooi aantal stappen heb gezet vandaag. Is toch mooi voor de tussenstand 😉

Donderdag, 10321 stappen; in de ochtend ben ik met Qwin naar de Schatkids geweest. Hij vind het helemaal geweldig. De middag sliep hij erg lang. En hebben we verder niet zoveel gedaan. Maar dat hoefde ook niet, gezien de voorsprong die ik al had 😉

Vrijdag, 26779 stappen; vanmorgen was mijn schoonmoeder er en gingen we Qwins eerste schoentjes samen te kopen. We gingen er wandelend naar toe, 30 minuten heen, 30 weer terug. Hierdoor had ik al voor de middag 10000 stappen gezet. Gedurende dag zetten ik er nog 5000 stappen bij. En zoals nu iedere vrijdagavond had ik ook weer de tenniscompetitie. Helaas wel verloren, maar gelukkig wel weer lekker veel stappen gezet. En het was reuze gezellig.

Deze week weer gewonnen van Mieke. Is toch een heerlijk gevoel 😉

Mieke

Afgelopen week was de strijd er een beetje voor mij uit. Ik was moe, en had geen zin om extra mijn best te doen voor de stappen. Tel daarbij op dat we ook twee avonden weg moesten, waardoor ik weinig stappen heb gezet.

Maandag: 14.487 stappen; Een extra vrije dag! Op eerste paasdag hadden we al een mooie wandeling gemaakt van 10 km, dit wilde wij eigenlijk gaan herhalen op tweede paasdag, echter had ik er niet zo veel zin in. Eigenlijk “moest” er nog van alles gebeuren in huis en hebben we samen de badkamer aangepakt! Omdat we toch graag wilde wandelen ’s avonds nog een klompenpad gelopen bij Putten, wel afgekort waardoor we 5 km hebben gelopen.

Dinsdag: 8.061 stappen; Alleen een klein half uurtje in de middagpauze gewandeld, voor de rest niets bijzonder veel stappen gezet.

Woensdag: 10.630 stappen; Eigenlijk was het plan om een mooie wandeling te gaan maken. Peter wilde graag richting Wijk bij Duurstede, gewoon even kijken. Onderweg zagen we in Amerongen dat de molen draaien en dus even langs geweest om te kijken. Vervolgens door naar Wijk bij Duurstede en daar een klein beetje rond gelopen, maar we hadden trek en onze zinnen gezet op pannenkoeken eten in Kesteren. Met de pond zijn we naar Kesteren gereden om daar te eten bij, jawel, de molen “de Zwaluw”, erg lekkere pannenkoeken, maar hierdoor weinig zin om nog ver te wandelen, onze buikjes waren vol. In de avond weer eens een work-out gedaan via You Tube, altijd leuk om te doen, hierdoor in ieder geval mijn doel behaald.

Donderdag: 8.254 stappen; Alleen in de middagpauze weer een klein stukje gelopen. ’s Avonds moesten we weg en hadden we dus geen tijd om te wandelen, zo zie je dus dat je dan echt niet aan je stappendoel komt!

Vrijdag: 11.757 stappen, ik zag dat Hetty al een aardige voorsprong had en het eigenlijk doelloos was om mij hier voor in te zetten. Ik heb dan ook de challenge aan de “kant” gezet en in ieder geval mijn best gedaan om mijn stappendoel te halen. Gelukkig is dus gelukt door te lopen op de loopband.

En dan nu de nieuwe werkweek. Afgelopen weekend heb ik aardig wat stappen gezet door andere challenge, ik heb dus niet stil gezetten en heb dan ook zin om dit aankomende week door te zetten. Het is niet de bedoeling dat Hetty blijft winnen!

Fijne week allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *