Fitbit zussenstrijd #6

Fitbit zussenstrijd #6

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty

Deze week toch iedere dag mijn stappendoel gehaald. Maar om Mieke in te halen moet ik misschien mijn stappendoel verhogen naar 12000 stappen per dag……

Maandag, 10907 stappen; Vandaag niet veel gedaan. Beetje in huis gerommeld. In de avond besefte ik dat ik nog niet eens aan mijn stappendoel zat. Daarom ben ik rondjes om de bank en keukentafel gaan wandelen. Tja wat je er allemaal wel niet voor over moet hebben.

Dinsdag, 22928 stappen; Overdag niet veel gedaan, maar wel al mijn stappendoel voor de dag gehaald. In de avond ruim 2,5 uur vrij getennist.

Woensdag, 10240 stappen; In de ochtend naar het centrum gelopen gelukkig was het nog droog. Verder een beetje gerommeld in huis. Qwin sliep in de middag erg lang, waardoor de middag zo voorbij was.

Donderdag, 12160 stappen; In de ochtend was erg regenachtig en konden we niet naar buiten. Dus daarom maar eens de badkamer schoongemaakt. Gelukkig klaarde het in de middag redelijk op, en konden we lekker een flinke wandeling maken.

Vrijdag, 12042 stappen; Vandaag de blogdag met Mieke. We gingen even naar het centrum wandelen. Helaas had ik in de avond leuke verplichtingen waardoor ik niet kon wandelen. Maar gaande weg de avond kwam ik er wel achter dat het verschil minimaal zou zijn. Helaas besefte ik pas vijf minuten voor 12 dat het maar 1387 stappen waren. Als ik dat toch 15 minuten eerder gezien had……

Het is toch wat, heeft Mieke alweer gewonnen. Ik durf gewoon niet meer te zeggen: “volgende week ga ik je inmaken”. Maar goed, net als bij tennis, de kans op overwinning wordt steeds groter 😉

Mieke

Het was geen bijzondere week met bijzondere uitstappen qua aantallen. Met een eindtotaal van 69.664 stappen een mooi aantal, maar geen record.

Maandag, 14.335 stappen; In de middag even flink bezig geweest met het huishouden, hierdoor loopt het stappenaantal al een mooi stukje op. In de avond lopen we nog een drie kwartier om geld te pinnen en om dit wat kleiner te maken halen we een ijsje, goed excuus toch?

Dinsdag, 11.729 stappen; Tussen de middag een klein stukje gelopen van 17 minuten. In de avond hadden we beide geen zin om ver te gaan en daarom maar een half uur gelopen.

Woensdag, 19.699 stappen; 160 actieve min, qua weer viel het nog wat tegen, maar dat heeft ons er niet verhouden. Er stond namelijk een route van 10 km op de planning in de ooijpolder samen met Peter zijn broer en vrouw. We hebben heerlijk gelopen en gekletst, weer eens wat anders dan altijd met zijn tweeën. De route zelf viel ons iets tegen, veel asfalt! Na de wandeling zijn we naar de Thornsche molen geweest, eerst even goed de molen bekijken en daarna een bakje koffie genomen met uitzicht op de molen.

Thornsche molen

Donderdag, 7.856 stappen; Vandaag zelfs het stappendoel van 10.000 niet gehaald. Alleen in de middag een klein stukje gelopen, in de avond hadden we wat staan, hierdoor niet gelopen.

Vrijdag, 16.045; een gezellig blogdagje bij Hetty, voor de stappen geen verschil te maken zou je zeggen, maar niets was minder waar. Na ongeveer een wandeling van één uur heeft Hetty ruim 1500 stappen meer gezet dan ik, waar zit hem dat in? Normaal liggen de stappen aardig bij elkaar als we samen lopen, voor nu dus een raadsel. Hetty lag dus voor, maar ik wist dat Hetty niet kon gaan wandelen. En ja het verschil was niet groot, dus in de avond gaan wandelen, want om nu te verliezen dat gaat mij niet gebeuren. Al met al nog een klein uur gelopen samen met Peter.

De hoeveelheid wandelingen zijn ook wel een stuk minder dan normaal. Vaak lopen we samen in de avond gemakkelijk één uur, nu zijn we daar bijna niet aan gekomen. Ondanks dat mag ik mij toch weer de winnaar van deze week noemen. Hetty kom op, waar blijf je?!!

Fitbit

Volgende week kun je weer lezen hoe dan de strijd is verlopen, komt er nog verandering in de winningsreeks van Mieke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *