Fitbit zussenstrijd #4

Fitbit zussenstrijd #4

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Gelukkig was ik deze week weer redelijk fit en kon de race weer beginnen. We liepen de hele week redelijk gelijk op. Alleen was het donderdagavond al wel een beetje duidelijk wie er zou gaan winnen.

Maandag, 11301 stappen, wat een regenachtige dag vandaag, in de ochtend heb ik eerst al mijn keukenspullen opgeruimd, wat een werk. In de middag was het droog en zijn we even naar de supermarkt gelopen. ’s Avonds ben ik alleen nog even een rondje gaan lopen.

Dinsdag, 15547 stappen, gelukkig was het vandaag beter weer. In de ochtend naar de groenteboer gewandeld, ruim een uur over gedaan. Qwin was zo moe toen we thuis kwamen dat hij ruim 3 uur geslapen had. Daarom in de middag even naar de brievenbus gelopen. Verder wat in het huis gedaan, tikt toch ook wel aan 😉

Woensdag, 22356 stappen, in de ochtend even naar het centrum gelopen om gebakjes te halen bij de bakker. In de middag kwam een oud collega langs. We hebben vooral veel zitten kletsen waardoor er bijna geen stappen bijkwamen. Maar dat maakte ik ’s avonds tijdens het tennissen weer goed.

Donderdag, 12895 stappen, in de ochtend even een stukje gelopen, in de middag wat groter rondje gedaan. Verder eigenlijk niet veel gedaan. Valt mij toch mee dat ik zoveel stappen had gezet. Scheelt dat het mooi weer is en je dan lekker veel naar buiten loopt.

Vrijdag,16815 stappen, vandaag hadden Mieke en ik weer onze blogdag. Zowel in de ochtend en de middag zijn we wezen wandelen. In de avond had ik totaal geen zin meer ook maar iets te doen. Ben daarom lekker met een glas wijn in bad gegaan.

Mieke is deze week de terechte winnaar. Ze heeft volgens mij geen avond stil gezeten. Ben benieuwd hoe het volgende week gaat. Ik heb twee tenniswedstrijden op het programma staan. Dus wellicht gaat het mij in beide gevallen windeieren leggen 😉

Mieke

Mijn persoonlijk doel was om afgelopen week minimaal 70.000 stappen te zetten, nou dat is gelukt. In totaal ruim 95.000 stappen gezet deze week!

Maandag, 11.279 stappen; aan het einde van de middag even op de loopband gelopen. Voor de rest niets bijzonders gedaan, toch al aardig wat stappen gezet.

Dinsdag, 19.212 stappen; ’s ochtends op half zeven al 25 minuten op de loopband gelopen, daarna lekker douchen, ontbijten en hop naar het werk. Heerlijk om je dag zo te beginnen, had ik elke dag maar de discipline om dit te doen. Ook tussen de middag 25 minuten gewandeld en ook ’s avonds niet stil gezeten en uiteindelijk ruim één uur gelopen.

Nesserpad

Woensdag, 19.507 stappen; wat een stralende dag! Wij zijn dan ook heerlijk wezen wandelen. We hebben het Nesserpad gelopen bij Eemnes. En afwissend klompenpad door de polder een over de dijk. Veel verschillende vogels gezien en ook een haas kwam voorbij, altijd leuk! Totaal 11 kilometer gelopen, dat gaat goed!!

Donderdag, 18.794 stappen; tussen de middag een klein half uurtje gelopen, daarna geprobeerd om zoveel mogelijk stappen te zetten. Ook ’s avonds zijn we er nog lekker op uit geweest en een flink stuk door Barneveld gewandeld!

Vrijdag, 26.394 stappen; Hetty kwam vandaag wat zou betekenen dat er wel gewandeld werd, maar dit deed niets voor onze tussenstand. Ook al stond ik voor, dat hoeft niets te zeggen, dus ’s ochtends een half uur gelopen op de loopband. Vervolgens in de ochtend en in de middag nog gewandeld met Hetty. Eigenlijk was ik er wel klaar mee ’s avonds, maar in de andere challenge stond ik derde met een klein verschil van 2.00. stappen, dit gaf de extra zet om toch te gaan lopen. Helaas zonder resultaat.

Al met al een mooie week met een goede strijd. Telkens zaten we bij elkaar in de buurt, dat houdt het spannend!

Fitbit week 11

Op naar de nieuwe week. Kom op Hetty deze week moet het je lukken!! Het blijft nu langer licht doordat de klok is verzet, dus extra leuk om in de avond nog even naar het bos of park te gaan! Weer eens wat anders dan door de wijken lopen 😉

Fijne week allemaal en wandelse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *