Fitbit zussenstrijd #3

Fitbit zussenstrijd #3

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Vorige week liep ik iedere dag goed voor op Mieke, nou deze week werd al snel duidelijk hoe het zou gaan. Op dinsdag liep ze gewoon al 20000 stappen voor…….

Maandag, 13851 stappen, in de middag even naar de supermarkt gelopen, en s’avonds lekker getennist. Wel dik verloren. Maar het was zulk lekker weer.

Dinsdag, 8903 stappen, vandaag lekker in de tuin bezig geweest. Het was zulk mooi weer. In de ochtend nog even naar het winkelcentrum gelopen. In de schaduw was het eigenlijk nog best fris. Maar ik was natuurlijk gewoon met alleen een dunne trui naar buiten gegaan. Aan het begin van de avond voelde ik mijn keel al opzetten. Heb tennissen maar afgezegd.

Woensdag, 7136 stappen, wat een vreselijke nacht. Ik kon niet slapen vanwege een verstopte neus. En Qwin vond het rond 2 uur wel gezellig om te gaan kletsen. Uiteindelijk een 6 uur geslapen volgens de fitbit. Maar ik heb wel ieder uur gezien. Nog wel even wezen wandelen, maar verder weinig gedaan.

Donderdag, 10398 stappen, gelukkig vannacht goed geslapen. Maar nog steeds helemaal niet fit. Nadat ik even naar de supermarkt was gelopen heb ik Qwin bij mijn moeder gebracht. Zodat ik even rustig aan kon doen. Natuurlijk heb ik eerst weer van alles in huis gedaan, maar in de middag heerlijk in bad gelegen. Toch vandaag mijn stappen gehaald, valt weer mee.

Vrijdag, 5158 stappen, nog steeds niet fit. Zelfs vandaag met de auto naar de supermarkt gegaan. Kon mijzelf er niet toe zetten. Hopelijk gaat deze verkoudheid snel voorbij, want zo is winnen voor Mieke wel heel erg makkelijk.

Nou zusje, gefeliciteerd deze week, maar weet dat als ik volgende week weer helemaal fit ben. Je mijn adem in je nek gaat voelen.

Mieke

Deze week was het niet moeilijk om te winnen, doordat Hetty niet fit was is er een enorme verschil ontstaan. Doordat het zulk lekker weer was ook extra veel gewandeld, deze week was met een totaal van 83.101 stappen een top week!

Maandag, 13.973 stappen, ’s avonds ruim een uur gelopen, wat een heerlijk weer. We wandelen al veel, maar met zulk weer is het extra leuk om naar buiten te gaan!

Dinsdag, 14.391 stappen, in de middagpauze een klein stukje gewandeld van 23 minuten. Ook ’s avonds nog een uur samen gewandeld.

Woensdag, 29.791 stappen, een record aan kilometers gelopen, namelijk 16 kilometer. We zijn vandaag een rondje om Barneveld gelopen, ’s avonds lopen wij geregeld delen hiervan, het doel was dan ook om dit eens helemaal te doen. Wel tijdens een slootje overspringen erin gevallen, gelukkig stond er niet zoveel water in en met waterdichte schoenen ook geen natte sokken gekregen. Tussendoor heerlijk geluncht bij de Intratuin, dat hadden we wel verdiend!

Donderdag, 8.445 stappen, een drukke dag met weinig tijd om te wandelen. In de middagpauze wel een klein rondje gemaakt om te proberen aan de 10.000 stappen te komen, helaas is dat niet gelukt!

Fitbit

Vrijdag, 16.505 stappen, meestal loop ik op de loopband, maar het was zulk mooi weer dus hup naar buiten. Ik blijf het een drempel vinden om alleen zonder doel te lopen. Even naar het winkelcentrum of supermarkt maakt mij niet uit, maar gewoon een rondje? Gelukkig mij eroverheen gezet en echt genoten van de lammetjes, eendjes en vogeltjes, alles komt tot “leven” met dit weer! Ook ’s avonds nog een klein uurtjes gelopen samen met Peter.

Al met al een mooie wandelweek gehad. Wel gemakkelijk gewonnen van Hetty, maar ik wilde ook graag winnen van de fitbit challenge groep Nederland, helaas daar net tweede geëindigd. Volgende week weer nieuwe kansen. Succes Hetty, zet hem op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *