Fitbit zussenstrijd #22

Fitbit zussenstrijd #22

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Alweer de laatste vakantie week voor Stijn. Helaas was het veel slecht weer waardoor we weinig naar buiten zijn geweest. Maar we hebben het wel heerlijk gehad.

Maandag; 11.671 stappen, we brachten in de ochten Qwin voor twee nachtjes naar mijn schoonouders. Stijn en ik zijn lekker naar Arnhem geweest en hebben lekker gewinkeld en geluncht. Wat is het toch lekker om helemaal niet op de tijd te hoeven letten

Dinsdag; 16.384  stappen, vanmorgen eerst lekker uitgeslapen. Als Qwin er dan niet is, is het lekker rustig wakker worden. We hebben weinig gedaan, wel even op de fiets naar het centrum en lekker een hamburger gegeten. Echt heerlijk! s’Avonds ben ik nog met vrienden anderhalf uur gaan tennissen.

Woensdag; 8.988 stappen, in de ochtend eerst weer Qwin opgehaald. Het is altijd fijn om even samen te zijn. Maar het is ook heerlijk om dan weer met ze drieen te zijn. We hebben weinig gedaan overdag. Om half zes moest ik in Ede zijn om weer te tennissen voor een toernooi. En….. eindelijk hebben Ilona en ik gewonnen. Zelfs met 6-1, 6-1 omdat het best makkelijk ging was ik eigenlijk helemaal niet zo onder de indruk. Toen ik eenmaal thuis was, en Stijn helemaal blij was voor mij, realiseerde ik pas dat ik echt gewonnen had. Doordat we overdag weinig gedaan hadden. En de wedstijd binnen 45 minuten bekeken was, had ik helaas weinig stappen gezet.

Donderdag; 10.082 stappen, in de ochtend hebben we lekker op de bank gehangen. Nog wel laat in de middag even 30 minuten gelopen. Gelukkig wel net aan de 10k stappen gekomen.

Vrijdag; 16.964 stappen, vanmorgen veel schoongemaakt. Verder weinig gedaan omdat we vandaag onze tweede tenniswedstijd in het toernooi zouden spelen. Om half zes stonden we weer op de baan. De tegenstanders waren wel beter, maar we hebben zelfs deze wedstrijd gewonnen! Nu met 6-4 en 6-2. Nog steeds een score om erg trots op te zijn. Doordat we twee wedstijden achter elkaar wonnen, was al duidelijk dat we zelfs winnaar van het toernooi in onze catogrie waren. En mochten we direct de prijs in ontvangs nemen. Helemaal blij waren we. Als snel werdt mij duidelijk dat ik van Mieke niet had gewonnen. Maar ik vind een tenniswedstrijd winnen toch ook wel erg leuk 😉

Mieke:

Afgelopen week ben ik goed van start gegaan. Vorige week had ik zo weinig gewandeld, ik merk dan na een paar dagen pas dat ik het echt mis. Ik voel mij toch beter als ik gemiddeld de 10.000 stappen heb gewandeld per dag. Even niet naar een scherm kijken, maar gewoon even bewegen!

Maandag, 14.307 stappen: Ik wilde graag wandelen, maar het was broeierig warm. Toch ’s avonds uiteindelijk een uur gewandeld, toch even lekker!

Dinsdag, 15.365 stappen: In de avond hebben we een klein uurtje gelopen, gewoon door het dorp. We moesten even bij mijn zwager en schoonzus de container aan de weg zetten, dat moet dan wel even lopend gedaan worden, met een kleine omweg toch aardig wat stappen gezet.

Woensdag, 21.842 stappen: Het was mooi weer tijd dus om weer eens heerlijk te gaan wandelen samen. We hebben het Valkschepad gelopen bij de Valk. Een mooi, afwisselend klompenpad van weilanden, bos, heide en stuifzand, erg leuk! Het was zo’n elf kilometer, hierdoor kreeg ik iets een voorsprong op Hetty! De container moest natuurlijk weer van de weg gehaald worden, ook dit hebben we weer even lopend gedaan, toch weer 25 minuten!

Donderdag,  6.596 stappen: Vandaag veel gezeten, dat is wel terug te zien in de stappen. In de middagpauze regende het, net de laatste tien minuten was het droog en hebben we iets gelopen. En ook ’s avonds waren we weg en toen we om tien uur thuis waren had ik geen zin meer om te lopen.

Vrijdag,  17.464 stappen: In de ochtend kon ik maar niet de slag te pakken krijgen. Ik besloot daarom maar om te gaan wandelen, dat wil nog wel eens helpen. Het was lekker weer, dus een klein uurtje gewandeld door de buurt. Ook ’s avonds zijn we er samen nog op uit gegaan, want ondanks dat ik aardig voorliep op Hetty wilde ik het er niet op wagen. Ik wist dat ze vrijdagavond nog ging tennissen, en dan weet je nooit wat het doet met de stappen. Gelukkig waren mijn stappen genoeg en heb ik deze week gewonnen!

Benieuwd wie het volgende week gaat winnen. Het blijft spannend en nooit van te voren in te schatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *