Fitbit zussenstrijd #21

Fitbit zussenstrijd #21

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Eindelijk, Stijn heeft lekker twee weken vakantie. Heerlijk!!! Deze week stond vooral in het teken van verjaardagen. Dat zie je dan ook gelijk terug in het aantal stappen.

Maandag; 2.514 stappen, nou het is een feit, vanaf vandaag ben ik geen twintiger meer. En dat zie je dan ook gelijk terug in mijn aantal stappen ;-). Nou ik was vergeten om mijn fitbit in het weekend op te laden, dus ging hij maandag ochtend gelijk aan de oplader. Maar na 1,5 uur kwam ik erachter dat ik het niet goed had gedaan. Daarna vergat ik hem om te doen. Maar om eerlijk te zijn. Heb ook niet veel gedaan op mijn verjaardag.

Dinsdag; 6.584 stappen, phoe we moeten echt nog op gang komen. Alleen in de ochtend even naar de supermarkt gelopen. En verder een beetje rommel opgeruimd in huis. Verder weinig gedaan.

Woensdag; 10.687 stappen, vandaag zijn we naar de dierentuin geweest. We hebben lekker rond gewandeld en het was uitendelijk ook nog prachtig weer. Qwin genoot ontzettend van alle kinderen en het rond rennen. Zo mooi om te zien hoe hij reageerd op dingen die voor ons zo gewoon zijn. Zo vond hij de kamelen ook maar erg raar en zelfs een beetje eng. De vissen waren het mooiste.

Donderdag; 14.183 stappen, s’morgens kregen we een vriendin en haar zoontje op bezoek. s’middags gingen we naar het winkelcentrum even winkelen. En daarna hebben we met ze drieen een hapje gegeten. We hebben alles lopend gedaan waardoor ik eindelijk wat stappen heb kunnen zetten.

Vrijdag; 7.280 stappen, en vandaag is het weer feest. Qwin is 2 jaar geworden. En een feest was het. Hij vond het zo ontzettend leuk om alle cadeautjes uit te pakken. Vorig jaar kreeg hij er zo weinig van mee. Terwijl hij nu wat bewuster alles mee kreeg.

Al met al weinig stappen gezet deze week. Gelukkig staan er voor volgende week weer wat tennisafspraken in de agenda waardoor ik weer een ‘normaal’ aantal stappen kan gaan zetten. Hopelijk wordt het ook iets mooier weer waardoor het ook allemaal iets leuker wordt. Maar we genieten nog wel even van de vakantie.

Mieke:

Een week met erg weinig stappen, ook door de vele regen gewoon geen zin om er op uit te gaan. We hebben volgens mij ook niets noemenswaardig gedaan deze week.

Maandag, 12.211 stappen: Ik moest wat hebben in het dorp, dus maar gelijk met een omweg er naar toe gewandeld.

Dinsdag, 8.792 stappen: In de middagpauze een klein rondje gelopen. In de avond ben ik gezellig bij een collega geweest met nog een andere collega. Met zijn drieën hebben we een gezellige avond gehad, is ook belangrijk!

Woensdag, 2.148 stappen: Zo stom, mijn fitbit helemaal vergeten op te laden. Ik had de avond ervoor al wel gezien dat hij bijna leeg was, maar de nacht niet aan de lader gelegd. En normaal kijk ik ’s morgens even naar mijn slaap, maar ook dat niet gedaan, anders had ik wel eerder opgemerkt dat hij leeg was. Hierdoor alleen de stappen van de avond, beetje jammer!

Donderdag, 8.759 stappen: In de middagpauze weer een klein rondje gemaakt. Voor de rest niet meer gelopen ’s avonds. Voor mijn gevoel heeft het ook de hele week geregend, volgens mij ook mooie momenten gehad, maar ik zag ze deze week niet 😉

Vrijdag,  5.497 stappen: Ik was deze dag moe, soms heb je dat. Ik was wel op tijd op gestaan en stond om acht uur al in de supermarkt, maar ik kon mij na de boodschappen niet meer ergens toe zetten. Ik moest wachten op een pakketje, maar toen die iets voor half twee was geweest ben ik naar bed gegaan. Ik werd uiteindelijk pas kwart voor vier… oeps!

Hopelijk gaat het aankomende week iets beter qua stappen. Als ik het zo zie wordt de regen iets minder, dat hopen we dan maar! Fijne week iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *