Fitbit zussenstrijd #19

Fitbit zussenstrijd #19

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Maandag; 11.321 stappen, in de ochtend was ik even snel naar de Jumbo gelopen. Ook om het cadeau voor Peter te halen ( 4 potten saté saus ;-)). ’s Middags ging ik al naar Mieke toe. We zijn toen nog even samen naar de Lidl gelopen, verder weinig gedaan. Het verbaasse mij toch ook dat ik toch vandaag het meeste aantal stappen van de week heb kunnen zetten.

Dinsdag; 6.361 stappen, het regende vandaag dus maar met de auto naar de groenteboer. Verder in huis druk geweest. De lamellen van de keuken schoongemaakt en de badkamer een grote beurt gegeven. Jammer genoeg niet genoeg stappen….. Soms hé!

Woensdag; 7.261 stappen, wat een regen vandaag!! Echt niets aan! Ik moest een pakketje op de bus doen en boodschappen doen. Dus ben maar gewoon met de auto gegaan. Dat is toch echt niets voor mij. Maar om mijzelf en vooral Qwin helemaal nat te laten regenen, gaat ook ver…..toch?

Donderdag; 10.277 stappen, Stijn was vandaag vrij. Dus gingen we gezellig met ze drieen naar het centrum. Lekker een kopje koffie gedronken en daarna weer terug. Verder ging vooral Stijn in de tuin aan de slag, maar ik heb wel geholpen. Eindelijk weer eens aan de 10k gekomen.

Vrijdag; 9.548 stappen, ik werd wakker en dacht, wat zal ik vandaag gaan doen? Ik had wel zin om even naar Mieke te gaan. Mieke reageerde al snel dus spullen gepakt en vertrokken. Het was weer een gezellig dag. Helaas door de regen, gingen we met de auto.

Al met al een beetje een saaie en vooral een zeer regenachtige week. Ik kan dan toch lastig de moed vinden om te gaan wandelen, hebben jullie dat ook? Mieke heeft alweer gewonnen, eens kijken of ik daar volgende week verandering in kan brengen.

Mieke:

Maandag, 13.326 stappen: Feest want Peter is jarig. De visite kwam in de avond, alleen Hetty kwam eind van de middag al gezellig met Qwin. Omdat ik het weekend niet fit was, moest ik maandagmiddag aardig aanpoten om het huis netjes te hebben, hierdoor zet je altijd aardig wat stappen. Ook ’s avonds loop je natuurlijk veel meer, je moet tenslotte je visite voorzien van drinken. Het was een gezellig middag/avond!

Dinsdag, 7.759 stappen: Doordat het in de middagpauze hard regende niet gewandeld. En in de avond waren wij beide moe, dus maar gewoon een filmpje kijken. Het verbaasde mij nog dat ik zoveel stappen heb gehaald. Dit komt toch omdat ik veel heen en weer heb gelopen op het werk, dat tikt dan toch wel aan. Sommige dagen heb je dat gewoon, dan blijf je bezig.

Woensdag, 10.470 stappen: Wat een regen vandaag, het bleef ook maar regenen, alleen eind van de middag werd het even droog. Laat nou net deze dag haardhout bezorgt worden en ja dat moet wel naar “binnen”. Het hout wordt op een pallet geleverd, maar deze kan niet in onze tuin gezet worden. Hierdoor moeten wij de pallet afstapelen en vervolgens het hout in de tuin leggen. En ja, dit moest dus gebeuren in de regen. Dit zorgde er wel voor dat ik aan mijn stappen ben gekomen, is toch een voordeel geweest dus ;).

Donderdag, 19.525 stappen: In de middagpauzen een rondje gelopen van zo’n 20 minuten. Altijd fijn om even weg te zijn van de computer. ’s Avonds hadden we eigenlijk wat staan, maar we waren beide moe. Niet fysiek moe, maar wel moe in het hoofd, ken je dat? We hebben dus heerlijk een wandeling gemaakt van anderhalf uur, dat hadden we nodig!

Vrijdag,  11.335 stappen: Hetty kwam gezellig langs samen met Qwin, we hadden elkaar natuurlijk ook nog niet gezien deze week. We zijn met de auto, want het regende weer, naar het dorp geweest en wat boodschappen gedaan. Dit telde niet veel voor de stappen. Maar toen Hetty ’s middags naar huis ging, ben ik weer verder gegaan met het hout opstapelen. Het lag dan al wel in de tuin, maar moet allemaal wel netjes in het houthok opgestapeld worden.

Yes, ik ben deze week weer de winnaar!! Hetty heeft ook wel weinig moeite gedaan volgens mij, maar dat maakt natuurlijk niet uit 😉

Fijne week allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *