Fitbit zussenstrijd #18

Fitbit zussenstrijd #18

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Soms heb je van die weken, dat je gewoon geen zin hebt om te lopen. Of ben ik nu de enige? We hebben een rustige week gehad. Met weinig stappen, maar als ik dan nu naar het totaal aantal kijk, valt het toch wel weer mee. Deze week ook niet getennist, dat zie je dan ook gelijk wel weer. Eens kijken of we dit volgende week weer eens beter kunnen gaan doen.

Maandag; 8697 stappen, alleen in de ochtend even naar de supermarkt gelopen. Verder weinig gedaan vandaag. Om eerlijk te zijn, weet ik ook gewoon niet meer wat we gedaan hebben 😉

Dinsdag; 11.672 stappen, s’morgens gelijk een uur en kwartier gewandeld. Wilde vandaag wel aan de 10.000 stappen zetten.

Woensdag; 14.133 stappen, zowel in de ochtend als de middag een half uur gewandeld. s’Avonds ben ik even naar de Rijnweek geweest. Zo grappig om te zien dat dansen ook echt goed is voor je stappen. Je zou denken dat een avondje stappen dan ook gelijk goed voor de lijn is, maar dan zou ik het glaasje wijn er bij moeten laten staan……

Donderdag; 6.746 stappen, Qwin was vandaag niet helemaal lekker. Dus besloot ik om vooral rustig aan te doen. En lekker de hele dag (terwijl het prachtig weer was) binnen met de blokken te spelen. Na zijn middagslaapje hebben we nog weinig gedaan. Wel even in de tuin gewerkt, maar het was al snel te warm.

Vrijdag; 20.021  stappen, zo eindelijk wat stappen gezet. Het was echt ontzettend warm vandaag. In de middag even naar het centrum gelopen voor de boodschappen. Daarna ging ik een vriendin helpen bij de Rijnweek, en hebben we daarna lekker gedanst. Toen ik later die avond op mijn fitbit keek, verbaaste het mij ook dat ik zoveel stappen had gezet. Ergens had ik nog de hoop dat het er misschien genoeg waren om Mieke in te gehaald te hebben. Maar helaas, Mieke gefeliciteerd met je overwinning. Het werd ook wel weer een keer tijd 😉

Mieke:

Maandag, 13.391 stappen: Ik heb deze middag alleen gesport, eerst even zo’n 20 minuten warm lopen op de loopband. Daarna weer een work-out gedaan en buikspieroefeningen. Dan is dat maar weer gedaan!

Dinsdag, 11.647 stappen: Het was deze week warm, hierdoor zet ik toch minder stappen. ’s Avonds toch even naar het park geweest en totaal 45 minuten gelopen. Hierdoor gelukkig wel mijn doel gehaald.

Woensdag, 13.654 stappen: Hetty had leuke stickers gekocht bij de wibra, deze wilde ik ook wel. Dus ’s ochtends naar de winkel gelopen, even lekker rond kijken. Op de terugweg zag ik ook een nieuwe groenteboer, daar gelijk wat groente en fruit ingeslagen, altijd lekker!

Donderdag, 10.095  stappen: Het was warm en plakkerig deze dag, mijzelf gedwongen om even op de band te lopen. Na 20 minuten was ik er echt klaar mee, en net voordat ik ’s avonds het bed instapte trilde de fitbit dat ik de 10.000 stappen had gehaald, yes!

Vrijdag, 14.318 stappen: De hele week had ik een voorsprong op Hetty, deze wilde ik natuurlijk wel behouden. In de ochtend moest ik werken, de stappen moesten dus s’middags gezet gaan worden. Maar wat was het warm zeg. Even gebeld met Hetty en ze vertelde dat ze naar de Rijnweek ging, dus je hebt gewonnen want ik zet niet veel stappen meer zei Hetty. Maar goed dat geloofde ik natuurlijk al niet, dus ’s middag toch gelopen naar de lidl, die stappen zijn dan maar weer binnen. Alleen dit was natuurlijk niet genoeg, ’s avond daarom samen met Peter naar het drop gewandeld en hierdoor een klein rondje gemaakt. Gelukkig maar want anders had Hetty nog gewonnen ook!

Aankomende week gaan we het weer meemaken wat onze stappen worden. Er wordt aardig wat regen voorspeld dus ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *