Fitbit zussenstrijd #15

Fitbit zussenstrijd #15

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Maandag; 13.335 stappen, vandaag tweede Pinkesterdag en overdag lekker rustig aan gedaan. Ik was nog een beetje moe van een gezellig avond daarvoor ;-). Maar om 18 uur stonden Ilona en ik op de tennisbaan voor een toernooi. Helaas wel verloren, maar het was wel een spannende wedstrijd.

Dinsdag; 9.296 stappen, wat een regen vandaag! In de middag dacht ik dat het zou opklaren. Dus toen Qwin eenmaal uit bed was, gingen we gelijk even naar het winkelcentrum wandelen. Maar op de terugweg begon het flink te waaien en heel erg hard te regenen. We waren helemaal nat.

Woensdag; 15.611 stappen, joehoe weer regen! Overdag in huis aan de gang geweest. Badkamer schoongemaakt en boven en beneden alles gestoft en gezogen. Moet ook gebeuren. s’Avonds even vrij wezen tennissen en om te oefenen voor donderdag.

Donderdag; 20.784 stappen, eindelijk geen regen! In de ochtend even naar het centrum gelopen en in de middag ook nog een half uurtje. Om 18 uur stonden Ilona en ik weer op de tennisbaan voor onze tweede wedstrijd in het toernooi. Helaas was al duidelijk dat we niet de finale konden halen. Maar dat maakt niet uit. Helaas verloren we ook weer deze wedstijd. Maar echt maar met 2 punten verschil.

Vrijdag; 12.583 stappen, vanmorgen was ik met Mieke, papa en Qwin op pad geweest. s’Middags nog even gewandeld om het aantal stappen tussen Mieke en mij te vergroten. Expres ging ik pas om half 11 synchroniseren in de hoop dat ik genoeg stappen gezet zou hebben. En het anders voor Mieke te laat zou zijn om nog een rondje te gaan wandelen. Tot mijn schrik liep Mieke 2000 stappen voor. Tja dat kon ik natuurlijk niet laten gebeuren. Dus de schoenen en jas gingen aan. En ben ik nog 30 minuten gaan wandelen door de wijk. Ik durfte niet gelijk te synchroniseren. Dus wachte tot net iets voor middennacht. En zag toen dat ik 800 stappen voor liep. Ik hoopte maar dat het voldoende zou zijn. EN gelukkig was mijn late wandeling nog een succes. En sta ik dan eindelijk voor op de totaal eindstand 😉 YES

Zo op naar volgende week. Er staan behoorlijk veel tennisactiviteiten op het programma, dus ik hoop dat het zijn vruchten gaat afwerpen. Tot volgende week!

Mieke:

Het bleef deze week steeds spannend. Voor een groot gedeelte heb ik ook voor gestaan, maar of dat genoeg was voor de overwinning? Je leest het hieronder.

Maandag, 20.787 stappen: Het is deze dag tweede Pinksterdag, dus een extra vrije dag. We zijn een klompenpad gaan wandelen bij Loenen. Mooie stukken gezien, maar het was toch wel aan de warmte kant, hierdoor de route iets ingekort en zo’n acht kilometer gelopen. En om gelijk een voorsprong op te bouwen met Hetty ook in de avond nog een half uur gewandeld, dan zijn die stappen maar vast binnen!

Dinsdag, 7.987 stappen: vandaag weinig tijd om te lopen. Alleen in de middagpauze een klein rondje gemaakt. Geen bijzondere stappen aantal dus.

Woensdag, 15.644 stappen: We zijn ’s avonds een mooi eind gaan lopen vanuit huis. Ruim één uur onderweg geweest. Eerst naar het wandelpark dichtbij huis en voor de rest gewoon door de woonwijken en langs de hertjes, altijd leuk!

Donderdag,  8.834 stappen: Een drukke dag, het valt mij daarom nog mee hoeveel stappen ik gezet heb! In de aovnd nog wel klein kwartier op de loopband gestaan, maar voor de rest niets bijzonder gelopen.

Vrijdag,  17.560 stappen: in de ochtend niet kunnen wandelen, want Hetty, Qwin en ik zijn samen onze vader gaan ontbijten. Dit hadden wij gegeven voor zijn verjaardag en vandaag was het dus zover. En erg gezellig ochtend gehad! ’s Middags ben ik nog even naar de lidl gelopen om alvast wat stappen te maken. ’s Avonds zijn we nog gaan wandelen door het dorp heen. Ik wist dat Hetty en ik close zaten, het ging er om spannen. Zou de wandeling genoeg zijn?

Helaas voor mij, Hetty heeft gewonnen! Zij is nog gaan wandelen om het verschil van 2000 stappen in te halen. Hopelijk heb ik aankomende week weer eens geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *