Fitbit zussenstrijd #14

Fitbit zussenstrijd #14

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Joepie weer gewonnen van Mieke. Staat eindelijk de totaal stand op zeven-zeven. Het heeft even geduurd. Verder eigenlijk een hele rustige week gehad. Wel wat kunnen tennissen waardoor ik toch weer een mooie eindstand van 76.224 stappen had.

Maandag; 7.736 stappen, wat een warmte vandaag. Nog wel wat in de tuin gedaan, maar op een gegeven moment was het gewoon veel te warm om ook maar iets te doen. Dus maar lekker rustig aangedaan.

Dinsdag; 26.024 stappen, s’morgens en s’middags even een rondje gelopen zodat ik al minimaal 10.000 stappen had gezet voordat we zouden gaan tennissen. In de avond hebben we lekker twee uurtjes getennist.

Woensdag; 19.527 stappen, vandaag alleen in de middag ruim een uur gewandeld met Qwin. En s’avonds weer lekker getennist, iets korter dan gisteren en dat zie je dan ook gelijk aan het aantal stappen.

Donderdag; 10.846 stappen, weer alleen in de middag gewandeld, maar gelukkig wel 10.000 stappen doel gehaald.

Vrijdag; 12.091 stappen, vandaag niet veel gewandeld met Mieke. Dat is meestal zo, maar dat betekend dat het gezellig was. Ik ging s’avonds nog wel lekker dansen dus wel genoeg stappen gezet. Maar de meeste toch na middennacht gezet. Ik had zaterdag gewoon 19.808 stappen. Dat is voor mij in het weekend echt wel veel. Zo jammer dat het net niet mee telde voor de challege. Maar dat hoefte ook niet voor de eindstand. Want die had ik al wel mooi in de pocket.

En dan start alweer de nieuwe week. Eens kijken of ik daar acht-zeven van kan maken. Helaas is de tenniscompentietie nu wel afgelopen. Maar nu gaan we aan wat toernooien mee doen. De eerste staat vanmiddag op het programma. Eens kijken of we kunnen winnen 😉 Fijne week!

Mieke:

Nou nou, het begint wel een beetje standaard te worden, Hetty heeft wederom weer gewonnen. En net als vorige week niet een klein beetje, maar met een fikse voorsprong ook!

Maandag, 6.434 stappen: Wat was het deze dag warm en benauwd, het is gewoon geen weer om ook bij iets geks te doen. Dit zie je wel terug in de stappen, deze zijn echt laag, terwijl ik best tijd had om te wandelen.

Dinsdag, 10.462 stappen: De hele dag gewerkt en in de middagpauze een klein rondje gelopen, door de warmte houden we het bij een klein rondje. ’s Avonds gaan Peter en ik wel wandelen in het bos, echter weer gestoken door iets. Het vacuümpompje scheelt wel, maar is er niet een middel dat ik gewoon helemaal niet gestoken wordt? Misschien toch weer eens Deet proberen, maar weet dat het eerder ook niets deed voor muggen.

Woensdag, 12.386 stappen: We zijn gezellig samen naar kasteel Doorwerth geweest. Wat een mooi kasteel en wat een prachtige omgeving! Mocht je daar eens in de buurt zijn, zeker gaan kijken. Het lijkt wel een beetje buitenland in eigen land ;). Door de warmte weer niet ver gegaan, ik was verbaasd toch nog een mooi stappen aantal te hebben gehaald. Loop je ongemerkt toch meer dan je denkt.

Donderdag, 6.401 stappen: Gewoon geen tijd om te wandelen. Tussen de middag een vergadering en s’avonds moesten we ook weg, hierdoor kom je natuurlijk nooit aan de 10.000 stappen per dag.

Vrijdag,  7.644 stappen: Hetty zou komen om te bloggen. Na de eerste bak koffie op te hebben besluiten we om lekker te gaan winkelen. We hebben dan ook een gezellige en ontspannen dag gehad samen. Dat betekend wel dat de blogs wat schaars zijn.

Hoe was jullie week? Doe je ook een stuk minder met dit weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *