Fitbit zussenstrijd #11

Fitbit zussenstrijd #11

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Het was een lekkere week. Gelukkig veel mooi weer waardoor het makkelijker is om veel stappen te maken.

Maandag, 13908 stappen; het was vandaag niet super mooi weer, in de ochtend wel even de brief voor Mieke op de post gedaan en daarna een uurtje gelopen. Verder wat in de tuin geklungeld. Toen Qwin op bed lag, heb ik heerlijk even een film gekeken. Maar wel tijdens de film tekens rondjes om de bank gelopen. Je moet toch wat 😉

Dinsdag, 16846 stappen; in de ochtend al even een klein uurtje gewandeld. Omdat het mooi weer was en Qwin vroeg wakker was, zijn we naar de kinderboederij gelopen. Al met al bijna 1,5 gewandeld. Het was ook leuk bij de kinderboerderij, maar Qwin vond het wel een beetje spannend allemaal.

Woensdag, 20781 stappen; In de ochtend gelijk ruim een uur gewandeld. Ik wilde voor de avond al 10000 stappen gezet hebben en dat lukte. In de avond nog lekker ruim 1,5 uur getennist.

Donderdag, 7023 stappen; vandaag had ik niet zoveel zin. Even naar de supermarkt gelopen maar verder niets gedaan. Dat zie je dan ook gelijk aan je aantal stappen.

Vrijdag, 14261 stappen; tja even koffie drinken bij Mieke, heel erg gezellig, maar van wandelen komt dan niets. Gelukkig had ik weer de tenniscompentitie waardoor ik nog wat stappen kon zetten.

Gelukkig weer gewonnen van Mieke. Dat wordt nog wat als ze haar doel van 80000 stappen wilt gaan halen. Moet daar mijn agenda even op  gaan aanpassen;-)

 

Mieke:

Mijn stappendoel van deze week was 80.000 stappen te zetten, dat betekend een gemiddelde van 16.000 stappen per dag, zoals je hieronder kunt zien, dat is mij niet gelukt!

Maandag: 17.458 stappen, Ik wilde gelijk goed van start gaan, als je tenslotte de eerste dag al “achter” loopt, dan is het einde snel zoek. ’s middags dus gelijk 45 minuten flink doorgelopen op de loopband. En vervolgens ’s avonds nog zo’n 60 minuten gelopen, dit heeft de fitbit alleen als sport geregistreerd, hierdoor volgens mij iets minder stappen dan in werkelijkheid is gezet?

Dinsdag: 10.219 stappen, In de middagpauze even lekker gelopen, meestal is dit een klein half uurtje en heb je er zo al een mooi aantal opzitten. In de avond zijn Peter en ik samen naar de Hornbach geweest, wat leuke plantjes gekocht en Peter heeft een voorraad ingeslagen voor de dieren. Hierdoor net aan de 10.000 stappen gekomen, maar goed dat de Hornbach zo groot is.

Woensdag: 10.446 stappen, vandaag weinig zin om te wandelen. We zijn naar Cranenbroek, een soort tuincentrum, wij krijgen altijd hun folders in de bus, maar het zit niet om de hoek dus nooit geweest. Een leuke en gezellig middag gehad samen. In de avond dus nog even naar het bos geweest en daar nog even heerlijk gewandeld, het weer was goed!

Donderdag: 7.970 stappen middag, Vandaag gewoon geen tijd om te lopen, eigenlijk had ik gewoon ’s morgens vroeg moeten wandelen, ondanks dat ik dat best wel eens heb gedaan, het blijft wel een drempel hoor! Het bed ligt zo lekker en even wakker worden met een kop koffie klinkt heel welkom. Echter als ik gelopen heb ik de ochtend voel ik mij wel fit, misschien aankomende week toch maar eens doen?!

Vrijdag: 10.309 stappen, Hetty komt gezellig koffie drinken samen met Qwin. Alleen even koffie drinken samen loopt meestal uit met bijna de hele dag gezellig kletsen. Hierdoor weinig tijd gehad om te lopen, maar ’s avonds had ik een bruiloft en aangezien iedereen begon te dansen kon ik niet achterblijven, was gezellig! Dit heeft er wel voor gezorgd dat rond half 12 wel mijn fitbit begon te trillen en ik dus mijn 10.000 stappen had gehaald!

fitbit

Gefeliciteerd Hetty, je hebt het weer goed gedaan deze week! Volgende week begint het gewoon weer opnieuw, wie zal er dan weer winnen? Mijn doel is wederom de 80.000 halen, gaat vast lukken!

Heb jij ook een stappendoel voor deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *