Fitbit zussenstrijd #10

Fitbit zussenstrijd #10

Fitbit zussenstrijd

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “fitbit zussenstrijd”.

Hetty:

Wat een regenachtige week zeg, helemaal niets aan! Alleen donderdag ochtend was het mooi en heb ik zelfs even in de zon kunnen zitten. Verder was het eigenlijk een rustige week.

Maandag, 6799 stappen, wat een regen vandaag. Het was in de ochtend geen moment even droog waardoor we niet weg zijn geweest. In de middag zijn we even in de regen naar de brievenbus gelopen om een brief voor Mieke op de post te doen.

Dinsdag,11769 stappen, weer regen…… Dus maar in de auto naar Nieuwegein naar het werk van Stijn, even koffie gedronken en toen weer naar huis. In de middag zijn we even een blokje om gegaan. s’Avonds had ik met mijn moeder afgesproken om naar de schoonheidspecialist te gaan, normaal haalt mama mij dan op, maar omdat ik nog lang niet aan de stappen zat, ben ik gaan lopen.

Woensdag, 11385 stappen, yeah alweer regen. Met een jongen van bijna 2 jaar is een hele dag binnen zitten echt geen optie. Qwin wil het liefste alleen maar naar buiten. Maar goed, het was echt rot weer. We zijn ook helemaal niet weg geweest. s’Avonds ging ik gelukkig tennissen met Stijn waardoor er gelukkig nog wat stappen bij kwamen.

Donderdag, 15570 stappen, eindelijk, het is droog. Dus gelijk gaan wandelen naar het centrum. Ik wilde voor Mieke een poeder foundation kopen en dat lukt zowaar ;-). Heb zelfs lekker in de zon een kopje koffie kunnen drinken. Dat is pas genieten. Later die dag nog een klein uurtje getennist.

Vrijdag, 19621 stappen, vandaag ging ik naar Mieke toe. Altijd erg gezellig! Ik ging wat eerder naar huis om nog even quality time met Stijn en Qwin te hebben. We liepen samen nog even een rondje. En in de avond had ik weer de tenniscompetitie. Helaas weer verloren. Maar het waren twee zeer spannende wedstrijden.

Helaas deze week weer verloren. Ondanks dat ik toch drie keer heb getennist deze week. Maar door het weer kon ik overdag bijna niet wandelen. En ja, dat schiet niet echt op. Hopelijk wordt het komende week wat beter doordat ik weer de schade kan inhalen.

Mieke:

Afgelopen dinsdag deed mijn fitbit opeens erg ruim met de stappen. Hetty stuurde mij een whatsapp of ik zoveel had gelopen. We hadden maandag avond nog wel een lekker stukje gelopen, dus zonder op de fitbitapp te kijken vertelde ik dat wij inderdaad nog een klein uurtje hadden gelopen. Maar ze bleef verontwaardigd dat ik al zoveel stappen had gezet. Dus toch maar even kijken wat mijn stappen dan zijn, bleek ik dinsdagochtend om 09:30 al 16.000 stappen te hebben gezet, dat is toch niet geloofwaardig nee. Blijkbaar een bug die soms voorkomt, hij telt dan de stappen van de dag ervoor bij op. Gelukkig ging het de volgende dag wel gewoon goed, maar hierdoor had ik wel onbedoeld 15.050 stappen meer. Ondanks dat wel een goede loopweek gehad en aardig aan mijn stappen gekomen, kijken jullie mee naar mijn week?

Maandag: 15.050 stappen, een aardig rondje gemaakt in het dorp, de winkels zitten hier niet zo dicht bij elkaar, dus dat telt mooi voor de stappen. s’Avonds nog een mooi rondje gelopen.

fitbit

Dinsdag: 7.079 stappen, alleen even naar de brievenbus gelopen. Ik wilde verder lopen, maar onderweg begon het al te miezeren dus toch naar huis gegaan.

fitbit

Woensdag: 17.027 stappen, in de middag even een rondje lopen in het Schaffelaarse bos. In de avond samen gewoon een rondje gelopen door het dorp heen. Gelukkig was het vandaag weer iets droger!

fitbit

Donderdag: 20.468 stappen, in de middagpauze een mooi stukje gelopen, zo zie je dat 25 minuten toch goed is voor 2.820 stappen. In de avond zijn Peter en ik een mooi stuk gaan lopen. We wilde eerst niet zo ver, maar soms als je eenmaal loopt gaat het zo lekker en wordt het rondje ongemerkt langer.

fitbit

Vrijdag: 9.107 stappen, vandaag mijn doel niet behaald. Behalve het rondje in de avond van 45 minuten heb ik vrijwel niets gedaan. Hetty is gezellig hier, en daarvoor en daarna gewoon niet gelopen. Meestal is de vrijdag mijn top dag. Overigens wilde ik wel perse ’s avonds lopen, want anders kon Hetty toch nog zomaar gaan winnen.

fitbit

En de winnaar is….. Mieke! Met de volgende eindstanden, Hetty:65.144 en Mieke: 68.731, heb ik met een kleine voorsprong gewonnen van Hetty! Succes volgende week Hetty!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *