Fitbit zussenstrijd #1

Fitbit zussenstrijd #1

Fitbit challenges

Elke week gaan wij, Hetty en Mieke, samen de strijd aan om de meeste stappen te zetten in een werkweek. De fitbit zussenstrijd begint op maandag nacht 00:01 tot en met vrijdagnacht 24:00. Omdat wij het beide erg leuk vinden en fanatiek aan het stappen zijn, willen wij jullie graag meenemen. Hoe was de week, ging het goed of niet? Wat hebben we gedaan om aan onze stappen te komen? En vooral, wie heeft er gewonnen? Kortom een leuke strijd die je wekelijks op maandag kunt lezen in de “zussenstrijd”.

Hetty:

Wat een regen deze week, echt niet normaal! Daarnaast heb ik deze week mijn moeder veel geholpen, waardoor ik weinig tijd had om echt flink te gaan wandelen. Ook Qwin vind het niet zo leuk om in de regen te zitten. Dus ja, het was echt prut deze week. Hopelijk gaat het volgende week beter.
Maandag, 8688 stappen, –> werkhuisje van mijn moeder overgenomen, helaas mijn stappendoel niet gehaald voor vandaag.
Dinsdag, 10326 stappen –> gelukkig doel gehaald voor vandaag!
Woensdag, 15926 stappen –> vandaag had ik mijn laatste inhaal tennisles, Stijn bracht mij er naar toe zodat ik na de tennisles naar huis kon lopen. Daardoor 7660 extra stappen gezet. Dat schiet een beetje op.
Donderdag, 8440 stappen –> Phoe vandaag had ik zo’n dag ik-wil-alleen-maar-op-de-bank-zitten-netflix-kijken. Tussen de buien door wel even naar de bakker gewandeld.
Vrijdag, 8593 stappen –> vandaag weer het werkhuisje van mijn moeder overgenomen. Daarna bij mijn moeder het huis netjes gemaakt. Toen ik s middags eindelijk thuis was, had ik alleen maar zin om met een Lush bruisbal in bad te gaan

Mieke:

Vorige week moest ik vrijdag veel lopen wilde ik Hetty nog in te halen. Ik had mij dan ook voorgenomen om de nieuwe week gelijk goed van start te gaan. Opbouwen die voorsprong!

Fitbit zussenstrijd
Maandag, s’middags even een half uur op de loopband en ’s avonds ruim één uur heerlijk gewandeld samen met Peter.
Dinsdag, tijdens de middagpauze even naar buiten en een klein half uurtje gelopen. Ook s’avonds samen een klein uurtje gelopen, het was wat druilerig.
Woensdag, ’s middags een klein rondje gemaakt van 53 minuten bij het kootwijkerzand, het was prachtig weer, genieten van de zon!
Donderdag, de hele dag geen tijd gehad om te wandelen, kon volgens mij ook niet vanwege de regen. ’s Avonds zijn wij toch nog om 22:00 gaan wandelen, even het hoofd leegmaken voor het slapen gaan, altijd fijn!
Vrijdag, “normaal” is vrijdag de dag dat ik de meeste dag zet, maar ik was niet thuis en ’s avonds hadden wij geen zin om ver te gaan. Dus een klein rondje gelopen even naar de action en weer terug.
Maandag was mijn beste dag, 18.253 stappen. Het weer was deze week niet super, maar toch aardig wat gewandeld tussen de buien door! Geen topweek aan stappen, maar ondanks dat een fijne wandelweek gehad. In ieder geval mijn stappendoel behaald van 8.000 stappen per dag, dus daar ben ik blij mee!

Fitbit eindstand

En de winnaar is…. Mieke. Met 13.195 stappen meer dan Hetty is Mieke de terechte winnaar. Maar de nieuwe week is weer begonnen, dus we staan beide weer op nul. Benieuwd hoe wij het deze week gaan doen? Dit kun je volgende week weer lezen bij de fitbit zussenstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *