Even bijkletsen

Even bijkletsen

even bijkletsen

Het is tijd voor een nieuwe blog! Ondertussen is het even¬†geleden dat de laatste blog online kwam, wat gaat de tijd snel! Vorige jaar op 26-04-2015 kwam mijn aller eerst blog online, dat betekend dat ik al een jaar bezig ben met bloggen en nu voor de tweede keer betaald heb voor hosting en mijn domeinnaam. Dus ondanks de stilte van afgelopen maand, ik blijf zeker nog een jaar online ūüėČ

Het bloggen stond de afgelopen tijd niet hoog op mijn lijstje. Dit heeft met meerdere dingen te maken. Zo blijft het s’avonds een stuk langer licht, waardoor je toch sneller nog iets gaat doen, in plaats van achter de laptop te kruipen. Daarnaast zijn wij de afgelopen weken ook weer fanatiek aan het wandelen, een fijn moment om even je gedachten te ordenen, gezellig te kletsen en te genieten van de mooie natuur.

Momenteel laat ik alles wat meer vieren, heb ik normaal behoefte aan structuur in mijn dag, de laatste tijd loopt het wel. Het huishouden gaat zoals het gaat, netjes en opgeruimd en ook grotere huishoudelijke taken gebeuren regelmatig. Af en toe maak ik eens een to do lijstje, lijstjefreak als ik ben, maar over het algemeen gaat het zoals het gaat.

Welke kant wil ik op met bloggen?

Ook een reden waarom er zo lang niets online kwam. Want welke kant wil ik op met bloggen, wat wil ik ermee bereiken? Hoe nu verder naar √©√©n jaar? Ik heb er de afgelopen tijd veel over nagedacht, maar geen eindconclusie kunnen maken. Het bloggen vind ik leuk om te doen, maar hoeveel tijd wil ik erin steken? Wil ik elke week √©√©n of meerdere blogpost online hebben, of kan het ook gewoon daar wanneer er inspiratie, tijd en energie voor is? Voor nu gaat dat laatste gebeuren, er zal iets online komen wanneer het lukt. Geen standaard dagen met standaard thema’s. Over de hoeveelheid ben ik nu dan wel uit, of althans geen vaste dagen meer, maar de onderwerpen blijf ik lastig vinden.

Mijn doel toen ik vorig jaar begon met bloggen was andere mensen op weg helpen in het huishouden, of eigenlijk meenemen hoe ik het doe, zodat jij, mijn lezer, daaruit inspiratie en idee√ęn op te kunt doen en lekker zelf aan de gang gaat. Is dat gelukt afgelopen jaar, en hoe wil ik dat voor nu gaan vorm geven? Zelf vind ik het leuk om op andere blogs te lezen wat ze doen en hoe ze dingen aanpakken, updates¬†over hoe het met ze gaan. Gewoon de dagelijkse dingen, gewoon hetgeen wat je meemaakt en waar je door heen gaat. Elke tijd van het jaar is anders, voel je je anders en doe je andere dingen.

Door dit te lezen bij andere wordt ik ge√Įnspireerd om ook bepaalde dingen aan te pakken. Zie ik herkenning daar waar ik ook tegen aan loop. Kortom het gewone dagelijks leven. Alleen hoe ik dit dan wil aanpakken voor mijzelf blijft lastig. En¬†wat willen mijn lezers? Gewoon verhaaltjes schrijven over wat ik zoal de dag gedaan heb? Of jullie meenemen aan de hand van foto’s? Gelijk rijst dan ook de vraag in mij op, hoeveel laat je dan zien, hoeveel heeft ik “bloot”.

En nu?

Voor nu hoop ik weer meer te bloggen, want het blijft trekken! Dus heb je vragen of verzoekjes, laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *