Review Dettol tiptop

Review Dettol tiptop

huishoudplein

Van de webshop, huishoudplein, werd gevraagd of ik een aantal producten wilde reviewen. Nou gaat mijn blog regelmatig over het huishouden, dus ik zei hierop geen nee, en mocht ik een aantal producten uitzoeken in hun webshop. Zo kreeg ik dus vorige week een aantal producten thuis gestuurd en ben ik met sommige meteen aan de slag gegaan.

Zo kreeg ik de dettol tiptop, dettol multi-reiniger en de HG bekleding reiniger. En met de eerste twee ben ik gelijk aan de slag gegaan, waarvan ik vandaag de dettol tiptop zal reviewen. De bekleding reiniger laat nog even op zich wachten, aangezien het wat beter moet zijn qua temperatuur. Anders wordt het één week op natte bekleding zitten in de auto, maar zodra ik dit getest heb zal ook hierover zeker een review online komen!

Voor nu eerst de dettol tiptop citroen! In de winkel heb ik hem al meerdere keren vast gehad, zou het nu handig zijn of niet? Het ziet er dan wel handig uit, toch heb ik hem steeds laten staan, waaronder ook vanwege de prijs. De dettol tiptop kost namelijk €4,99, ze zijn er in twee geuren, namelijk oceaanfris en citroen.

dettol tiptop

Hierboven zie je hoe de dettol tiptop eruit ziet. Een niet alledaags schoonmaakmiddel met een spuitflacon of gewoon een dop, maar met een soort druk mechanisme. De verpakking belooft een krachtige reiniging met perfecte hygiënische reiniging. Een allesreiniger voor in de keuken, of voor de dagelijkse snelle schoonmaakklusjes.

Hoe werkt het?
dettol tiptop werking

Het werkt simpel, je draait aan de dop en drukt vervolgens met keukenpapier of een spons/doekjes op de dop. Het schoonmaakmiddel zit nu op je doekje en het schoonmaken kan beginnen. Simpeler kan het volgens mij niet, geen geklungel met een dop of spuitflacon bij de snelle schoonmaak.

Zelf vind ik het ideaal om even snel de tafel hiermee af te nemen. Het aanrecht even snel schoon te maken of een doekje door de toilet. Je hoeft er niet meer overheen met een natte doek, hierdoor ben je in één handeling klaar. Je gebruikt het dus echt voor de “spot cleaning”, even snel zodat het toch hygiënisch schoon is. Normaal zou ik de vaatdoek even over de tafel halen, maar hoe hygiënisch is dat nu eenmaal, deze ligt immers de hele dag op het aanrecht en wordt voor van alles gebruikt. De Dettol tiptop is zeker niet voor de grote schoonmaak, maar dan gebruik ik toch liever een sopje.

Conclusie

Een snelle en simpele manier om schoon te maken. Zelf staat hij nu in mijn keukenkastje en is hij al regelmatig gebruikt. De verpakking belooft dat je hem 200 keer kunt gebruiken, voorlopig is hij dus nog niet op.

Ben jij bekend met de dettol tiptop? Lijkt het je handig om in huis te hebben?

Deze review bevat producten die door www.huishoudplein.nl zijn opgestuurd.

7 gedachtes over “Review Dettol tiptop

  1. Bedankt voor de Dettol tiptop tip! Ik gebruikte voorheen vochtige schoonmaakdoekjes, maar die drogen vrij snel uit (vooral als je de verpakking niet goed sluit). Voor de kleine schoonmaakoppervlakken is Dettol nu mijn favoriet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *